Ζυμαρικά/ Ντομάτες/ Ξερό κρεμμύδι/ Σάλτσα για ζυμαρικά

Βίδες με σάλτσα ντομάτας και τυρί κρέμα

Αυτή τη σάλτσα την είχα δοκιμάσει σε ένα φιλικό σπίτι το 2002. Να ξεκαθαρίσω πως τυρί κρέμα δεν είχα ακουμπήσει, μου μύριζε, δε μου άρεσε η υφή, γενικά…δεν

Όταν δοκίμασα αυτή τη θεϊκή σάλτσα, αχ όταν δοκίμασα αυτή τη θεϊκή σάλτσα..ακόμα το θυμάμαι,   είναι τόσο νόστιμη, έχει τόσο πλούσια και γεμάτη γεύση, νομίζω ότι είναι η πιο ωραία σάλτσα που υπάρχει. Πλέον υπάρχει και τυρί κρέμα σε light έκδοση, οπότε καλύτερα να χρησιμοποιήσετε αυτό.

Στο τέλος μπορείτε να δείτε φωτογραφίες με τη διαδικασία, βήμα- βήμα

Βίδες με κρεμώδη σάλτσα ντομάτας

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
By Miss Healthy Living
Prep Time: 5 min Cooking Time: 30min

Πλούσια, κρεμώδης σάλτσα από ντομάτες και τυρί κρέμα

Ingredients

  • 4 μεγάλες ντομάτες
  • 2 ξερά κρεμμύδια
  • ελαιόλαδο
  • 1/2 συσκευασία τυρί κρέμα
  • αλάτι
  • 1 κ.σ μέλι
  • εστραγκόν
  • ζυμαρικά της αρεσκείας σας (προτείνω τις βίδες ώστε να εγκλωβίζεται η σάλτσα)

Instructions

1

Καθαρίζουμε τα κρεμμύδια και τα περνάμε από το μπλέντερ μέχρι να λιώσουν

2

Πλένουμε τις ντομάτες και λιώνουμε στο μπλέντερ

3

Στον πάτο μιας κατσαρόλας βάζουμε λίγο νερό και συνεχίζουμε με ελαιόλαδο, μέχρι να καλυφτεί ο πάτος

4

Προσθέτουμε το κρεμμύδι και σοτάρουμε για 3-4 λεπτά

5

Προσθέτουμε το χυμό από τις 4 ντομάτες, το μέλι και αλάτι

6

Ανακατεύουμε, προσθέτουμε λίγο νερό, χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να βράσει για 30 λεπτά περίπου- μέχρι να πιει όλα τα υγρά. (Προσοχή γιατί πιτσιλάει πολύ)

7

Προσθέτουμε το εστραγκόν και κατεβάζουμε από τη φωτιά

8

Προσθέτουμε 150 γρ τυρί κρέμα και ανακατεύουμε καλά

9

Σερβίρουμε με το ζυμαρικό που έχουμε επιλέξει

Η διαδικασία βήμα- βήμα

Ακολουθήστε με σε Facebook, Instagram, Bloglovin και εγγραφείτε στο Newsletter, ώστε να μη χάνετε κανένα άρθρο
Το φτιάξατε? Περιμένω να μου στείλετε τις δικές σας φωτογραφίες καθώς και το πως σας φάνηκε!
Καλή σας απόλαυση!

 

Το περιεχόμενο αυτού του blog αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του, χωρίς τη συγκατάθεση μου. Αν σας ενδιαφέρει το περιεχόμενο, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου, ώστε να εξετάσουμε πιθανό τρόπο συνεργασίας. 

Newsletter

Ρίξτε μια ματιά και εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Θα χαρώ πολύ να διαβάσω το σχόλιο σου

seven + two =