Αυτή την κρεμώδη σάλτσα την είχα δοκιμάσει σε ένα φιλικό σπίτι το 2002. Να ξεκαθαρίσω πως τυρί κρέμα δεν είχα ακουμπήσει, μου μύριζε, δε μου άρεσε η υφή, γενικά…δεν
Όταν δοκίμασα αυτή τη θεϊκή σάλτσα, αχ όταν δοκίμασα αυτή τη θεϊκή σάλτσα..ακόμα το θυμάμαι, είναι τόσο νόστιμη, έχει τόσο πλούσια και γεμάτη γεύση, νομίζω ότι είναι η πιο ωραία σάλτσα που υπάρχει. Πλέον υπάρχει και τυρί κρέμα σε light έκδοση, οπότε καλύτερα να χρησιμοποιήσετε αυτό.
Στο τέλος μπορείτε να δείτε φωτογραφίες με τη διαδικασία, βήμα- βήμα
Πλούσια, κρεμώδης σάλτσα από ντομάτες και τυρί κρέμα Καθαρίζουμε τα κρεμμύδια και τα περνάμε από το μπλέντερ μέχρι να λιώσουν Πλένουμε τις ντομάτες και λιώνουμε στο μπλέντερ Στον πάτο μιας κατσαρόλας βάζουμε λίγο νερό και συνεχίζουμε με ελαιόλαδο, μέχρι να καλυφτεί ο πάτος Προσθέτουμε το κρεμμύδι και σοτάρουμε για 3-4 λεπτά Προσθέτουμε το χυμό από τις 4 ντομάτες, το μέλι και αλάτι Ανακατεύουμε, προσθέτουμε λίγο νερό, χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να βράσει για 30 λεπτά περίπου- μέχρι να πιει όλα τα υγρά. (Προσοχή γιατί πιτσιλάει πολύ) Προσθέτουμε το εστραγκόν και κατεβάζουμε από τη φωτιά Προσθέτουμε 150 γρ τυρί κρέμα και ανακατεύουμε καλά Σερβίρουμε με το ζυμαρικό που έχουμε επιλέξειΒίδες με κρεμώδη σάλτσα ντομάτας
Ingredients
Instructions
Η διαδικασία για να φτιάξετε την κρεμώδη σάλτσα, βήμα- βήμα
- Φρέσκια ντομάτα τριμμένη
- Μπόλικο κρεμμύδι για σοτάρισμα
- η σάλτσα πριν προσθέσουμε το τυρί κρέμα
-
Για να δείτε συνταγές με ζυμαρικά, πατήστε εδώ
-
Για να δείτε αυτή τη συνταγή στη vegan εκδοχή της, πατήστε εδώ
Ακολουθήστε με σε Facebook, Instagram, Bloglovin, Pinterest, Youtube και εγγραφείτε στο Newsletter, ώστε να μη χάνετε κανένα άρθρο.
Το δοκιμάσατε ? Ανεβάστε τη φωτογραφία στα social χρησιμοποιώντας το #miss_healthy_living_gr
Καλή σας απόλαυση!
No Comments