Γλυκά/ Μπισκότα/ Νηστίσιμα/ Ξηροί καρποί/ Σνακ

Μαλακά μπισκότα λεμονιού χωρίς ζάχαρη

μαλακά μπισκότα λεμονιού

Υπέροχα, μαλακά, πεντανόστιμα μπισκότα λεμονιού. Αν σας αρέσει το λεμόνι θα τα λατρέψετε!!!Μπορώ με σιγουριά να σας πω ότι έχουν γίνει τα αγαπημένα μου! Θα χρησιμοποιήσουμε όπως πάντα αγνά προϊόντα που προσφέρουν πολύτιμα θρεπτικά συστατικά στον οργανισμό μας και θα αξιοποιήσουμε σε ακόμη μια συνταγή την κρέμα λεμονιού χωρίς βούτυρο και αυγό που σας είχα δείξει εδώ
Φτιάξτε τα αυτά τα μπισκότα για εσάς και τα παιδιά σας, βοηθήστε τα να έχουν μια καλή ζωή απαλλαγμένη από παχυσαρκία και διαβήτη.  

Στο τέλος μπορείτε να δείτε φωτογραφίες με τη διαδικασία, βήμα- βήμα

Μαλακά μπισκότα λεμονιού χωρίς ζάχαρη

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
By Miss Healthy Living Serves: 14 μεγάλα
Prep Time: 5 λεπτά Cooking Time: 15 λεπτά

Μαλακά μπισκότα λεμονιού χωρίς ζάχαρη

Ingredients

  • 300 γρ αμύγδαλα χωρίς φλούδα
  • 300 γρ χουρμάδες (χωρίς κουκούτσι)
  • 30 γρ ελαιόλαδο
  • 220 γρ κρέμα λεμονιού
  • 1 κ.γ αλάτι (χρησιμοποίησα θαλασσινό)
  • 100 γρ αλεύρι βρώμης (νιφάδες βρώμης περασμένη στο μπλέντερ ή πίτουρο βρώμης)

Instructions

1

Βάζουμε τα αμύγδαλα στο μπλέντερ και τα θρυμματίζουμε. Τα τοποθετούμε σε ένα βαθύ μπολ

2

Τοποθετούμε τους χουρμάδες στο μπλέντερ και χτυπάμε μέχρι να γίνουν πολύ μικρά κομματάκια. Δεν είναι ανάγκη να γίνουν μια πάστα. Τους τοποθετούμε και αυτούς στο μπολ

3

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170 σε αέρα

4

Προσθέτουμε στο μείγμα μας το ελαιόλαδο, την κρέμα λεμονιού, το αλεύρι βρώμης και το αλάτι. Ανακατεύουμε μέχρι να ομοιογενοποιηθεί. Προσοχή. Δεν έχω κάνει λάθος, η ζύμη θα είναι μαλακή και θα κολλάει στα χέρια

5

Τοποθετούμε λαδόκολλα στη λαμαρίνα του φούρνου

6

Με νωπά και όχι βρεγμένα χέρια, πλάθουμε μπισκότα

7

Για το μέγεθος που σας δείχνω χρειάστηκε να τα ψήσω 15 λεπτά

Notes

Το να λιώσετε τους χουρμάδες είναι κάτι που σας ταλαιπωρεί αρκετά. Αν δεν έχετε δυνατό μπλέντερ ή αν θέλετε την ησυχία σας, βάλτε τους σε ένα κατσαρολάκι με βραστό νερό και αφήστε τους για 1- 2 λεπτά. Ύστερα λιώστε τους με ένα ραβδομπλέντερ, θα είναι έτοιμοι σε ελάχιστα δευτερόλεπτα

Η διαδικασία για τα μαλακά μπισκότα λεμονιού, βήμα- βήμα

μαλακά μπισκότα λεμονιού 8

Για να δείτε και άλλα μπισκότα χωρίς ζάχαρη, πατήστε εδώ
Ακολουθήστε με σε Facebook, Instagram, Bloglovin και εγγραφείτε στο Newsletter, ώστε να μη χάνετε κανένα άρθρο
Το φτιάξατε? Περιμένω να μου στείλετε τις δικές σας φωτογραφίες καθώς και το πως σας φάνηκε!
Καλή σας απόλαυση!
  • Η Τουλίτα έφτιαξε τα μπισκότα και είπε «Σήμερα έφτιαξα τα μπισκότα με την κρέμα λεμονιού. Είναι τέλεια!!»

μαλακά μπισκότα λεμονιού 8

Το περιεχόμενο αυτού του blog αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του, χωρίς τη συγκατάθεση μου. Αν σας ενδιαφέρει το περιεχόμενο, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου, ώστε να εξετάσουμε πιθανό τρόπο συνεργασίας. 

Newsletter

Ρίξτε μια ματιά και εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Θα χαρώ πολύ να διαβάσω το σχόλιο σου

twenty − 1 =