Καλέστε τους φίλους σας στο σπίτι και φτιάξτε αυτά τα υπέροχα λεχματζούν. Θα ενθουσιαστούν όλοι, γίνονται πάρα πολύ εύκολα και είναι πεντανόστιμα. Θα τα κάνετε όσο καυτερά θέλετε και αντέχετε!
Πικάντικα Λεχματζούν Τοποθετούμε τον σ' ένα μπολ Προσθέτουμε το ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι και τον ψιλοκομμένο μαϊντανό Προσθέτουμε τη ρίγανη και το δυόσμο στο μείγμα μας και ανακατεύουμε πάρα πολύ καλά Προσθέτουμε το πιπέρι, το μπούκοβο και την πάπρικα και ανακατεύουμε πάρα πολύ καλά Αφήνουμε τον κιμά στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες . Όσο περισσότερο το αφήσουμε τόσο το καλύτερο. Προσωπικά, συνηθίζω να το αφήνω όλο το βράδυ Στρώνουμε λαδόκολλα σε 2 λαμαρίνες και τοποθετούμε τις πίτες. Απλώνουμε κομματάκια κιμά πάνω στις πίτες Αλατίζουμε το κάθε λεχματζούν Όποιος θέλει μπορεί να ρίξει ελάχιστο λαδάκι από πάνω Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 σε αέρα για 20 λεπτάΠικάντικα Λεχματζούν
Ingredients
Instructions
Τα λεχματζούν έτοιμα να μπουν στο φούρνο.
- Αν θέλετε δείτε και την χορτοφαγική τους εκδοχή, είναι απρόσμενα νόστιμα.
Ακολουθήστε με σε Facebook, Instagram, Bloglovin, Pinterest, Youtube και εγγραφείτε στο Newsletter, ώστε να μη χάνετε κανένα άρθρο.
Το δοκιμάσατε ? Ανεβάστε τη φωτογραφία στα social χρησιμοποιώντας το #miss_healthy_living_gr
Καλή σας απόλαυση!
No Comments