Ποια είμαι

Ευαγγελία Βλασσοπούλου- Miss-Healthy-Living

Καλώς ήρθες!

Είμαι η Miss Healthy Livingκατά κόσμον Ευαγγελία Βλασσοπούλου.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Πειραιά. Είμαι προγραμματίστρια και δουλεύω στον τραπεζικό τομέα. Τον Μάρτιο του 2012 και τον Ιανουάριο του 2016, αποκτήσαμε με τον Άκη, τη Σοφία και την Έρια. Η γέννησή τους με έκανε να θέλω να είμαι ακόμη πιο συνεπής άνθρωπος και να προσφέρω στην οικογένειά μου πραγματικά, ό,τι το καλύτερο.

Το blog “Νόστιμες και Υγιεινές Συνταγές” που τόσο αγαπήσατε και σας ευχαριστώ θερμά γι’ αυτό, το ξεκίνησα το 2008, όταν δεν ήταν ακόμη διαδεδομένο το food blogging. Αρχικά ξεκίνησε ως ένας τρόπος να διατηρώ τις συνταγές μου και να έχω άμεση πρόσβαση σε αυτές. Τα χρόνια πέρασαν, μεγάλωσα, εξελίχθηκα και ήταν  αδύνατο να περιορίστώ στο να σου παρουσιάζω μόνο Νόστιμες & Υγιεινές Συνταγές. Αποφάσισα, κυρίως μετά από τη δική σας παρότρυνση, να μοιράζομαι μαζί σας ό,τι κάνω καθημερινά, για να προσφέρω στην οικογένειά μου σωματική και πνευματική υγεία.

Ελπίζω να βρεις τις προτάσεις μου χρήσιμες. Τέλος, θα ήθελα να προσθέσω ότι το μότο μου είναι «Είμαστε οι επιλογές μας».

Θα χαρώ πολύ να λάβω σχόλια και παρατηρήσεις είτε σε κάποιο άρθρο, είτε στο e-mail μου. Μπορείς να με ακολουθήσεις  σε Facebook, Instagram, Bloglovin, PinterestYoutube  και να εγγραφείς στο Newsletter, ώστε να μη χάνεις κανένα άρθρο.

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για μένα, μπορείς να δεις την εκπαίδευσή μου, τις πιο συνηθισμένες ερωτήσεις που έχω λάβει, διακρίσεις, συμμετοχές και συνεντεύξεις.

Σ’ ευχαριστώ πολύ για την επίσκεψη, ελπίζω να τα λέμε συχνά!