Σουβλάκια μανιταριών με πιπεριές και κρεμμύδια. Πριν βιαστείτε να πείτε ότι δεν είναι σουβλάκια, να σας πω ότι είναι πάρα μα πάρα πολύ γευστικά και ότι αν δε θέλετε να φτιάξετε μόνο αυτά, την επόμενη φορά που θα ψήσετε σουβλάκια με κρέας μπορείτε να αφήσετε λίγο χώρο στη ψησταριά και γι΄αυτά.
Όπως είπα και παραπάνω είναι πάρα πολύ γευστικά. Όσο περισσότερο λάδι τους βάλετε, τόσο πιο νόστιμα θα γίνουν. Θα σας πρότεινα όμως να περιορίσετε το ελαιόλαδο και να προσθέσετε περισσότερα μπαχαρικά. Και επειδή πάντα σας λέω την αλήθεια, ενώ είναι εξαιρετικά γευστικά, δεν είναι χορταστικά. Θα τα κάνετε δηλαδή ως συνοδευτικά ή τυλιχτά με πίτα, πατάτες κλπ. Γίνονται πάρα πολύ γρήγορα και εύκολα και τα παιδιά το βρίσκουν πολύ διασκεδαστικό να περνάνε τα λαχανικά στα καλαμάκια.
Στο τέλος μπορείτε να δείτε φωτογραφίες με τη διαδικασία βήμα- βήμα καθώς και τη διατροφική ανάλυση της συνταγής
Σουβλάκια μανιταριών με πιπεριές και κρεμμύδια Ταμπονάρουμε τα μανιτάρια με βρεγμένο χαρτί και καθαρίζουμε από τυχόν χώματα. Αφαιρούμε το κοτσάνι Πλένουμε και κόβουμε τις πιπεριές σε μέτρια τετράγωνα Πλένουμε και κόβουμε το κρεμμύδι σε μέτρια τετράγωνα Περνάμε τα λαχανικά μας σε καλαμάκι για σουβλάκια Ραντίζουμε με ελαιόλαδο και πασπαλίζουμε με αποξηραμένο κρεμμύδι, αποξηραμένο σκόρδο, αλάτι, πιπέρι και όποιο άλλο μπαχαρικό θέλουμε Ψήνουμε και σερβίρουμε με πίτες για σουβλάκια Σουβλάκια μανιταριών με πιπεριές και κρεμμύδια
Ingredients
Instructions
Η διατροφική ανάλυση για τα σουβλάκια μανιταριών με πιπεριές
Η διαδικασία για να φτιάξετε τα σουβλάκια μανιταριών με πιπεριές, βήμα- βήμα
Συνδυάζονται τέλεια με τα σπιτικά πατατάκια φούρνου, τζατζίκι και σπιτικές πίτες για σουβλάκια
-
Αν θέλετε να δείτε και άλλες συνταγές με μανιτάρια, πατήστε εδώ
-
Για να δείτε πως φτιάχνουμε αποξηραμένο κρεμμύδι, πατήστε εδώ
Ακολουθήστε με σε Facebook, Instagram, Bloglovin, Pinterest, Youtube και εγγραφείτε στο Newsletter, ώστε να μη χάνετε κανένα άρθρο.
Το δοκιμάσατε ? Ανεβάστε τη φωτογραφία στα social χρησιμοποιώντας το #miss_healthy_living_gr
Καλή σας απόλαυση!
No Comments