25η Μαρτίου/ Κυριακή των Βαΐων/ Ψάρια - Θαλλασινά

Τραγανό φιλέτο μπακαλιάρου

τραγανό φιλέτο μπακαλιάρου

Τραγανό φιλέτο μπακαλιάρου. Ένα νόστιμο και ελαφρύ πιάτο, ιδανικό για τις μέρες που προσέχουμε λίγο παραπάνω τη διατροφή μας. 

Τι αλλαγές μπορώ να κάνω στο τραγανό φιλέτο μπακαλιάρου;

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όποιο άλλο ψάρι θέλετε. 

Μπορείτε να παραλείψετε το δεντρολίβανο. Αν σας αρέσει το τζίντζερ, δοκιμάστε το, του πηγαίνει πολύ!

Στο τέλος μπορείς να δεις φωτογραφίες με τη διαδικασία βήμα- βήμα καθώς και τη διατροφική ανάλυση της συνταγής

Τραγανά φιλέτα μπακαλιάρου

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...
By Miss Healthy Living Serves: 4
Prep Time: 1 λεπτό Cooking Time: 20 λεπτά

Πεντανόστιμα τραγανά φιλέτα μπακαλιάρου

Ingredients

  • 5-6 φιλέτα μπακαλιάρου
  • 1 λεμόνι (χυμό και ξύσμα)
  • αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, δεντρολίβανο
  • 2-3 κ.σ ελαιόλαδο

Instructions

1

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 σε αέρα και τοποθετούμε λαδόκολλα σε ένα ταψί

2

Πλένουμε τα φιλέτα μπακαλιάρου, τα βρέχουμε με το χυμό λεμονιού και τα τοποθετούμε πάνω στη λαδόκολλα

3

Πασπαλίζουμε τα φιλέτα με το ξύσμα από το λεμόνι

4

Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, δεντρολίβανο και ελαιόλαδο

5

Ψήνουμε στους 200 σε αέρα για 20- 30 λεπτά, μέχρι να γίνουν τραγανά

Η διατροφική ανάλυση για το τραγανό φιλέτο μπακαλιάρου

φιλέτο μπακαλιάρου θερμίδες διατροφική ανάλυση

Η διαδικασία για να φτιάξεις το τραγανό φιλέτο μπακαλιάρου

Ακολουθήστε με σε FacebookInstagram, Bloglovin, PinterestYoutube και εγγραφείτε στο Newsletter, ώστε να μη χάνετε κανένα άρθρο.
Το δοκιμάσατε ? Ανεβάστε τη φωτογραφία στα social χρησιμοποιώντας το #miss_healthy_living_gr
Καλή σας απόλαυση!

 

Το περιεχόμενο αυτού του blog αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του, χωρίς τη συγκατάθεση μου. Αν σας ενδιαφέρει το περιεχόμενο, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου, ώστε να εξετάσουμε πιθανό τρόπο συνεργασίας. 

Newsletter

Ρίξτε μια ματιά και εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Θα χαρώ πολύ να διαβάσω το σχόλιο σου