Κυριακή των Βαΐων/ Ψάρια - Θαλλασινά

Φιλέτο μπακαλιάρου στο φούρνο

φιλέτο μπακαλιάρου

Φιλέτο μπακαλιάρου στο φούρνο. Ένα νόστιμο και ελαφρύ πιάτο, ιδανικό για τις μέρες που προσέχουμε λίγο παραπάνω τη διατροφή μας. 

Ο μπακαλιάρος είναι από τα αγαπημένα μου ψάρια. Εκτός του ότι μου αρέσει γευστικά, βρίσκω σχεδόν πάντα στο ιχθυοπωλείο της γειτονιάς,  έχει ελάχιστα κόκαλα (βασικό για εμάς που έχουμε μικρά παιδιά) και έχει εξαιρετικά ποσοστά χαμηλά λίπους.Τι άλλο να ζητήσω; 

Τι αλλαγές μπορώ να κάνω στο τραγανό φιλέτο μπακαλιάρου;

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όποιο άλλο ψάρι θέλετε. 

Μπορείτε να παραλείψετε το δεντρολίβανο. Αν σας αρέσει το τζίντζερ, δοκιμάστε το, του πηγαίνει πολύ!

Στο τέλος μπορείς να δεις φωτογραφίες με τη διαδικασία βήμα- βήμα καθώς και τη διατροφική ανάλυση της συνταγής

Τραγανά φιλέτα μπακαλιάρου

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
By Miss Healthy Living Serves: 4
Prep Time: 1 λεπτό Cooking Time: 20 λεπτά Total Time: 21 λεπτά

Πεντανόστιμα τραγανά φιλέτα μπακαλιάρου

Ingredients

  • 5-6 φιλέτα μπακαλιάρου
  • 1 λεμόνι (χυμό και ξύσμα)
  • αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, δεντρολίβανο
  • 2-3 κ.σ ελαιόλαδο

Instructions

1

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 σε αέρα και τοποθετούμε λαδόκολλα σε ένα ταψί

2

Πλένουμε τα φιλέτα μπακαλιάρου, τα βρέχουμε με το χυμό λεμονιού και τα τοποθετούμε πάνω στη λαδόκολλα

3

Πασπαλίζουμε τα φιλέτα με το ξύσμα από το λεμόνι

4

Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, δεντρολίβανο και ελαιόλαδο

5

Ψήνουμε στους 200 σε αέρα για 20- 30 λεπτά, μέχρι να γίνουν τραγανά

Η διατροφική ανάλυση για το τραγανό φιλέτο μπακαλιάρου

φιλέτο μπακαλιάρου θερμίδες διατροφική ανάλυση

Η διαδικασία για να φτιάξεις το τραγανό φιλέτο μπακαλιάρου

φιλέτο μπακαλιάρου ψητό

Ακολουθήστε με σε FacebookInstagram, Bloglovin, PinterestYoutube και εγγραφείτε στο Newsletter, ώστε να μη χάνετε κανένα άρθρο.
Το δοκιμάσατε ? Ανεβάστε τη φωτογραφία στα social χρησιμοποιώντας το #miss_healthy_living_gr
Καλή σας απόλαυση!

 

Το περιεχόμενο αυτού του blog αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του, χωρίς τη συγκατάθεση μου. Αν σας ενδιαφέρει το περιεχόμενο, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου, ώστε να εξετάσουμε πιθανό τρόπο συνεργασίας. 

Newsletter

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.