Νηστίσιμα/ Ξερό κρεμμύδι/ Ξηροί καρποί/ Φυτικά Τυριά

Φυτικό τυρί – Vegan Cottage Cheese

vegan cottage cheese

Πριν από λίγες μέρες σας είχα δείξει πως μπορούμε να φτιάξουμε σπιτικό γάλα από αμύγδαλα. Σας είχα πει, ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με αρκετούς τρόπους την πάστα που μένει. Σήμερα θα σας δείξω έναν από αυτούς. Για να είμαι ειλικρινής, ποτέ δεν μου άρεσε το cottage cheese.

Το έβρισκα άνοστο και με προβλημάτιζε το σχήμα και η υφή του. Το vegan cottage cheese που σας προτείνω σήμερα, είναι πολύ νόστιμο. Η ένταση του εξαρτάται καθαρά από το δικό σας γούστο. Χρησιμοποιήστε τα υλικά που σας προτείνω στην αναλογία που σας ταιριάζει. Είναι έτοιμο σε 2 λεπτά και διατηρείται αρκετές μέρες στο ψυγείο.  

Φυτικό Τυρί από πάστα Αμυγδάλων (Vegan Cottage Cheese)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...
By Miss Healthy Living
Prep Time: 2 min

Φυτικό Cottage Cheese από αμύγδαλα

Ingredients

  • Την πάστα που μένει από το σπιτικό γάλα αμυγδάλου
  • αλάτι
  • λευκό πιπέρι
  • 1 σκελίδα σκόρδο περασμένη από την πρέσα
  • ελαιόλαδο
  • διατροφική μαγιά
  • αποξηραμένο κρεμμύδι σε σκόνη

Instructions

1

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά, δοκιμάζουμε και προσθέτουμε αν χρειάζεται κάτι σύμφωνα με το γούστο μας

2

Διατηρούμε σε γυάλινο μπολ στο ψυγείο.

vegan cottage cheese

  • Για να δεις και άλλες συνταγές με vegan φυτικό τυρί, πάτα εδώ
Ακολουθήστε με σε FacebookInstagram, Bloglovin, PinterestYoutube και εγγραφείτε στο Newsletter, ώστε να μη χάνετε κανένα άρθρο.
Το δοκιμάσατε ? Ανεβάστε τη φωτογραφία στα social χρησιμοποιώντας το #miss_healthy_living_gr
Καλή σας απόλαυση!

 

Το περιεχόμενο αυτού του blog αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του, χωρίς τη συγκατάθεση μου. Αν σας ενδιαφέρει το περιεχόμενο, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου, ώστε να εξετάσουμε πιθανό τρόπο συνεργασίας. 

Newsletter

Ρίξτε μια ματιά και εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Θα χαρώ πολύ να διαβάσω το σχόλιο σου