Πριν από λίγες μέρες σας είχα δείξει πως μπορούμε να φτιάξουμε σπιτικό γάλα από αμύγδαλα. Σας είχα πει, ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με αρκετούς τρόπους την πάστα που μένει. Σήμερα θα σας δείξω έναν από αυτούς. Για να είμαι ειλικρινής, ποτέ δεν μου άρεσε το cottage cheese.
Το έβρισκα άνοστο και με προβλημάτιζε το σχήμα και η υφή του. Το vegan cottage cheese που σας προτείνω σήμερα, είναι πολύ νόστιμο. Η ένταση του εξαρτάται καθαρά από το δικό σας γούστο. Χρησιμοποιήστε τα υλικά που σας προτείνω στην αναλογία που σας ταιριάζει. Είναι έτοιμο σε 2 λεπτά και διατηρείται αρκετές μέρες στο ψυγείο.
Φυτικό Τυρί από πάστα Αμυγδάλων (Vegan Cottage Cheese)
Φυτικό Cottage Cheese από αμύγδαλα
Ingredients
- Την πάστα που μένει από το σπιτικό γάλα αμυγδάλου
- αλάτι
- λευκό πιπέρι
- 1 σκελίδα σκόρδο περασμένη από την πρέσα
- ελαιόλαδο
- διατροφική μαγιά
- αποξηραμένο κρεμμύδι σε σκόνη
Instructions
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά, δοκιμάζουμε και προσθέτουμε αν χρειάζεται κάτι σύμφωνα με το γούστο μας
Διατηρούμε σε γυάλινο μπολ στο ψυγείο.
-
Για να δεις και άλλες συνταγές με vegan φυτικό τυρί, πάτα εδώ
Ακολουθήστε με σε Facebook, Instagram, Bloglovin, Pinterest, Youtube και εγγραφείτε στο Newsletter, ώστε να μη χάνετε κανένα άρθρο.
Το δοκιμάσατε ? Ανεβάστε τη φωτογραφία στα social χρησιμοποιώντας το #miss_healthy_living_gr
Καλή σας απόλαυση!
No Comments