Καρότο/ Νηστίσιμα/ Πρωϊνό/ Σνακ/ Φρούτα/ Χυμοί λαχανικών/ Χυμοί Φρούτων/ Χωρίς Μαγείρεμα

Χυμός από ανανά, καρότο, πορτοκάλι και ρόδι

χυμός καρότο ανανά

Το παραδέχομαι. Μου αρέσουν πολύ τα gadget της κουζίνας και έχω αρκετά από αυτά. Μικρά, μεγάλα, ακριβά, οικονομικά, δεν έχει σημασία. Σημασία έχει ότι έχω μπόλικα και χαίρομαι όταν τα χρησιμοποιώ. Ο αποχυμωτής που απέκτησα σχετικά πρόσφατα, είναι ένα από αυτά. Προς το παρόν, έχω περιοριστεί στην αποχύμωση των φρούτων, ενώ πολύ θα ήθελα να αποχυμώνω και λαχανικά (είναι στους άμεσους στόχους). Κάθε σαββατοκύριακο λοιπόν, που είμαστε όλοι στο σπίτι και έχουμε πιο ήρεμους ρυθμούς, φτιάχνουμε χυμούς φρούτων και χυμούς λαχανικών. Προσπαθώ να υπάρχει ποικιλία και να γίνεται «σωστός» συνδυασμός στα φρούτα. Ο χυμός που σας προτείνω σήμερα είναι ο πιο εύγευστος, γλυκός και αγαπημένος όλης της οικογένειας. 

Με έχετε ρωτήσει πολλές φορές αν αξίζει να αγοράσετε αποχυμωτή. Αν και έχω σκοπό να σας γράψω αναλυτικά γι΄αυτό, μπορώ με σιγουριά να σας πω, πως οπωσδήποτε αξίζει να επενδύσετε σε έναν καλό αποχυμωτή.

Χυμός από ανανά, καρότο, πορτοκάλι και ρόδι

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...
By Miss Healthy Living Serves: 4-6
Prep Time: 5 λεπτά

Χυμός από ανανά, καρότο, πορτοκάλι και ρόδι

Ingredients

  • 2 ανανάδες
  • 3-4 καρότα (ανάλογα το μέγεθος)
  • 6 πορτοκάλια
  • 4 ρόδια

Instructions

1

Τοποθετούμε τα καρότα και τον ανανά στον αποχυμωτή

2

Στίβουμε τα πορτοκάλια και τα ρόδια και προσθέτουμε τον χυμό από τους ανανάδες και τα καρότα

3

Απολαμβάνουμε!

Ακολουθήστε με σε Facebook, Instagram, Bloglovin, PinterestYoutube και εγγραφείτε στο Newsletter, ώστε να μη χάνετε κανένα άρθρο.
Το δοκιμάσατε ? Ανεβάστε τη φωτογραφία στα social χρησιμοποιώντας το #miss_healthy_living_gr
Καλή σας απόλαυση!

 

Το περιεχόμενο αυτού του blog αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του, χωρίς τη συγκατάθεση μου. Αν σας ενδιαφέρει το περιεχόμενο, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου, ώστε να εξετάσουμε πιθανό τρόπο συνεργασίας. 

Newsletter

Ρίξτε μια ματιά και εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Θα χαρώ πολύ να διαβάσω το σχόλιο σου