Κολοκύθα/ Λαχανικά/ Νηστίσιμα/ Πρωινό/ Ροφήματα/ Φρούτα/ Χυμοί λαχανικών/ Χυμοί Φρούτων

Χυμός με φρούτα και λαχανικά του χειμώνα

χειμωνάτικος χυμός με παντζάρι

Χυμός με φρούτα και λαχανικά του χειμώνα. Το μωρό με δυσκολεύει πολύ στο φαγητό. Βγαίνει και από μέσα μου η Ελληνίδα μάνα που θέλει να το μπουκώσει, οπότε φαντάζεστε τι συμβαίνει στο σπίτι μας. Ενώ με τα χίλια ζόρια καταφέραμε να τρώει τη φρουτόκρεμα της, τώρα που είναι χειμώνας και δεν υπάρχουν γλυκά φρούτα, αντιδράει. Ευτυχώς τη λύση έδωσε ο ανανάς και το μάνγκο που και είναι γλυκά και είναι αμέτρητες οι βιταμίνες που περιέχουν. Τα Σαββατοκύριακα που είμαι στο σπίτι, φτιάχνουμε πάντα χυμό στον αποχυμωτή. Ο σημερινός μας χυμός είχε:  

Τα φρούτα που χρησιμοποίησα

χειμωνάτικος χυμός με παντζάρι

Ο Αποχυμωτής…

Πολλές φορές και ειδικά τώρα τελευταία μου ζητάτε να σας προτείνω αποχυμωτή. Ο αποχυμωτής είναι μια συσκευή για την οποία πρέπει να δώσεις χρήματα. Αν είναι να πάρεις την φτηνή συσκευή που θα βρεις σε προσφορά από τα σούπερ μάρκετ, καλύτερα να μην πάρεις καθόλου. Για να αποκομίσεις όλα τα θρεπτικά συστατικά πρέπει ο αποχυμωτής να είναι οπωσδήποτε ψυχρής έκθλιψης. Τώρα σε ότι αφορά στο θέμα του καθαρισμού και των απωλειών.

Το πλύσιμο δεν είναι τόσο δύσκολο. Όλα τα εξαρτήματα μπαίνουν στο πλυντήριο πιάτων. Εγώ δεν τα βάζω. Θα σου πιάσει το μισό πλυντήριο ενώ μπορείς να τα πλύνεις σε ελάχιστα λεπτά.

Πάμε τώρα στις απώλειες. Όσο καλύτερος ο αποχυμωτής, τόσο λιγότερες οι απώλειες. Βέβαια παίζει ρόλο και το τι θα αποχυμώσεις. Δε θα κάνεις μπανάνα ή αβοκάντο. Τα καρότα και η κολοκύθα έχουν τις περισσότερες απώλειες, αλλά δε θα τα πετάξεις. Θα τα κρατήσεις και θα τα χρησιμοποιήσεις σε κριτσίνια, μπιφτέκια, κιμάδες, σούπες κλπ. Εγώ το κάνω ΠΑΝΤΑ, δεν πετάω τίποτα. Άσε που με αυτό τον τρόπο γλιτώνεις το τρίψιμο.

Στο τέλος σου προτείνω έναν πολύ καλό και οικονομικό αποχυμωτή ψυχρής έκθλιψης.

Χυμός με φρούτα και λαχανικά του χειμώνα

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...
By Miss Healthy Living Serves: 4-6
Prep Time: 3 λεπτά Cooking Time: 2 λεπτά Total Time: 5 λεπτά

Χυμός με φρούτα και λαχανικά του χειμώνα

Ingredients

  • 1 παντζάρι
  • 1/2 ανανά
  • 1/2 μάνγκο
  • λίγη κολοκύθα
  • 1 μεγάλο μήλο
  • 2 αχλάδια
  • 4-5 πορτοκάλια
  • 4 ρόδια

Instructions

1

Καθαρίζουμε όλα τα φρούτα και λαχανικά, εκτός από τα πορτοκάλια και τα ρόδια και τα περνάμε από τον αποχυμωτή

2

Στύβουμε τα πορτοκάλια και τα ρόδια και τα προσθέτουμε στον χυμό από τον αποχυμωτή

Συνήθως αποχυμώνω πρώτα τα λαχανικά γιατί ό,τι μένει, το κρατάω, το βάζω στην κατάψυξη και όταν μαζευτεί αρκετή ποσότητα, το χρησιμοποιώ σε μπιφτέκια και κριτσίνια, Carrot Cake

  • Για να δείτε και άλλους χυμούς με λαχανικά και φρούτα, πατήστε εδώ
  • Για να δείτε και άλλες συνταγές με βασικό υλικό την κολοκύθα, πατήστε εδώ
  • Για να δεις και άλλες συνταγές με παντζάρια, πάτα εδώ
Αν θες να αγοράσεις και εσύ έναν αποτελεσματικό αποχυμωτής ψυχρής έκθλιψης, πάτα στην παρακάτω φωτογραφία

Ακολουθήστε με σε FacebookInstagram, Bloglovin, PinterestYoutube και εγγραφείτε στοNewsletter, ώστε να μη χάνετε κανένα άρθρο.
Το δοκιμάσατε ? Ανεβάστε τη φωτογραφία στα social χρησιμοποιώντας το #miss_healthy_living_gr
Καλή σας απόλαυση!
Το περιεχόμενο αυτού του blog αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του, χωρίς τη συγκατάθεση μου. Αν σας ενδιαφέρει το περιεχόμενο, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου, ώστε να εξετάσουμε πιθανό τρόπο συνεργασίας. 

Newsletter

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.